utorak, 7. prosinca 2010.

Lječite se prirodno - biljkama

Naš današnji savjet se odnosi na to da vam preporučimo prirodno lječenje - lječenje biljkama - alternativno lječenje.
Ni u kojem slučaju ne želimo da osporavamo medecinu niti medecinsko lječenje niti ljekare bilo koje vrste. U skladu sa medecinom i ljekarima vam toplo preporučujemo da se informišete i pokušate se lječiti i prirodnim putem.
Izbor je jako veliki i raznovrstan, postoji bezbroj ljekovitih biljaka i isto tako bezbroj načina da se prirodno lječite naravno uz nadzor lječnika.
Šta je još bitno kod prirodnog lječenja: morate ustanovit tačnu dijagnozu bolesti, naći stručnjaka herbalistu ili kvalitetnog travara, da bi dobili kvalitetno sastavljen ljek od biljaka koji je baš za vašu dijagnosticiranu bolest. Jer ni svaka trava-biljka nije za svaku boljest i ako nemate tačnu dijagnozu bolesti i ne dobijete prave biljke za vašu bolest  u tom slučaju vam bilje može naštetiti.

Klikni na link  - http://zdravljeonline.blogspot.com/ - i lječi se prirodno, ovdje možete naći sve o lječenju prirodnim putem.
Želimo vam svako dobro uz naše savjete.

1 komentar:

  1. najveći današnji problemi su depresija i stres mnogo sam bila pod stresom i tablete mi nisu pomagale no redovna masaža tela me je izlečila! Svakako ju preporučam!
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši